Jídelní lístek menzy Volha

   
 

Obědy a Večeře

Provozní doba: Pondělí - Čtvrtek 1100 - 1900 hod. , Pátek 1100 - 1430 hod.

Pondělí
18.3. 2024

       1.  Drůbeží vývar s těstovinami

      A.  Kuřecí steak zapečený s broskví a sýrem, hranolky
      A.  Kuřecí steak zapečený s broskví a sýrem, zeleninový salát
      B.  Segedínský guláš, houskový knedlík 
      B.  Kuřecí ražniči, rýže
      C.  Buchtičky se šodó
     
      V.  Kuřecí řízek, vařené brambory, dresink

Úterý
19.3. 2024

       1.  Květáková

      A.  Kuřecí maso po sečuánsku, opečené brambory
      A.  Kuřecí maso po sečuánsku, grilovaná zelenina
      B.  Vepřové nudličky BBQ, rýže
      B.  Kuře na paprice, houskový knedlík
      C.  Bramborový guláš s uzeninou, chléb
         
      V.  Hamburger, hranolky

Středa
20.3. 2024

       1.  Cibulačka se šunkou, vejcem

      A.  Kuřecí prsa ve slaninovém kabátku, hranolky, dresink
      A.  Kuřecí prsa ve slaninovém kabátku, fazolky se slaninou, dresink
      B.  Rajská hovězí pečeně, kolínka/ houskový knedlík
      B.  Kuřecí placičky, vařené brambory
      C.  Gnocchi Arabiata
  
      V.  Kuřecí kung pao, hranolky/rýže

Čtvrtek
21.3. 2024

       1.  Čočková

      A.  Kuřecí prsa v těstíčku, šťouchané brambory
      A.  Kuřecí prsa v těstíčku, zeleninový salát
      B.  Guláš Flamendr, houskový knedlík
      B.  Kuřecí na kari, rýže
      C.  Zapečená brokolice sýrem, vařené brambory

      V.  Kuřecí steak s nivou, krokety

Pátek
22.3. 2024

       1.  Staročeská bramboračka

      A.  Kuřecí závitek, hranolky
      A.  Kuřecí závitek, fazolky se slaninou
      B.  Hovězí na česneku, houskový knedlík, špenát
      B.  Pikantní kuřecí nudličky, rýže
      C.  Smažené žampiony, vařené brambory

Kompletní ceník jídel       Seznam alergenních složek        Verze pro tisk (PDF)