Jídelní lístek

 

Obědy a Večeře
 

Pondělí
6.4. 2020

      1.   Silný hovězí vývar s játrovými knedlíčky
     
      A.  Kuřecí steak s barbecue omáčkou, hranolky
      B.  Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík
      B.  Smažená mozzarella, vařené brambory
      C.  Velikonoční sekaná, bramborová kaše, okurka

Úterý
7.4. 2020

      1.   Drůbeží vývar s kapáním
    
      A.  Kuřecí steak „Capresse“, hranolky
      B.  Burgundská hovězí pečeně, houskový knedlík
      B.  Smažená krkovice, bramborová kaše, okurka
      C.  Špagety Bolognese

Středa
8.4. 2020

      1.   Dršťková
     
      A.  Kuřecí špíz, šťouchané brambory
      B.  Dřevorubecký guláš, houskový knedlíky
      B.  Špagety Pomodoro s kuřecím masem
      C.  Velikonoční nádivka, bramborová kaše

Čtvrtek
9.4. 2020

      1.  Postní zelná
   
      A.  Vepřová pečeně s houbovým přelivem, opečené brambory
      B.  Kuřecí směs na pomerančích, hranolky
      B.  Penne al curry
      C.  Špekové knedlíky, zelí

Pátek
10.4. 2020

     Z A V Ř E N O  -  V E L K Ý   P Á T E K

Kompletní ceník jídel       Seznam alergenních složek        Verze pro tisk (PDF)