Jídelní lístek

 

Obědy a Večeře
 

Pondělí
20.1. 2020

      1.   Gulášová
      2.   Česneková s bramborem

      A.  Krůtí steak na žampionech, americké brambory
      B.  Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí
      B.  Vepřová směs sweet and sour, rýže
      B.  Zeleninový salát s kuřecím masem
      C.  Špagety Pomodoro sypané sýrem

      V.  Kuřecí steak, hranolky, barbecue dip

Úterý
21.1. 2020

      1.   Gulášová
      2.   Hrstková

      A.  Kuřecí steak Caprese, krokety
      B.  Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík
      B.  Vepřové Frikase, hrášková rýže
      B.  Těstovinový salát s kuřecím masem
      C.  Květákové placičky, vařené brambory
     
      V.  Kuřecí paličky v medu a citrónu, hranolky

Středa
22.1. 2020

      1.   Gulášová
      2.   Kuřecí vývar s vejcem a nudlemi

      A.  Smažený hermelín se šunkou, opečené brambory
      B.  Cikánská hovězí pečeně, houskový knedlík/rýže
      B.  Kuřecí na pórku, rýže
      B.  Listový salát s kuřecím masem
      C.  Gnocchi Funghi

      V.  Kuřecí steak na pepři, bramborová kaše

Čtvrtek
23.1. 2020

      1.   Gulášová
      2.   Kapustová

      A.  Vepřová panenka, rokfórová omáčka, krokety
      B.  Vepřové na česneku, bramborový knedlík, špenát
      B.  Kuřecí kung pao, rýže
      B.  Listový salát s rukolou, camembertem, brusinky
      C.  Povidlový „blboun“ se šodó

      V.  Smažená mozzarella, vařené brambory

Pátek
24.1. 2020

      1.   Gulášová
      2.   Zeleninový vývar se zeleninou a rýží
    
      A.  Kuřecí prsa v sýrové krustě, šťouchané brambory
      B.  Maďarský guláš, houskový knedlík
      B.  Těstovinový salát s kuřecím masem
      C.  Karbanátek, bramborová kaše, okurka

Kompletní ceník jídel       Seznam alergenních složek        Verze pro tisk (PDF)